Brunch i haven inden golfturen

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg har de sidste år haft min egen lille golfturnering for de store kunder, jeg har, og nu har det kørt i over 10 år, så jeg kan ikke rigtig stoppe det nu. Jeg skulle dog ikke selv deltage i år, for jeg havde kort tid inden havde været en tur under kniven for den skade, som jeg havde været så uheldig at få, da jeg faldt på skiferien. Det betød også, jeg ikke kunne lave maden, som jeg plejede, men det var der heldigvis råd for.

I en liga for sig selv

I firmaet har vi altid brugt ebuffet, og de har hver eneste gang leveret mad i særklasse til alle arrangementer. Vi havde brugt dem til arrangementer, som blev afholdt både tidligt og sent, og de havde aldrig svigtet. Denne gang skulle de så levere brunch til 12 mænd, som skulle med ud og spille golf.

Jeg bestilte selv de retter, som vi skulle have, for der var nogle ting i deres udvalg, som jeg vidste jeg skulle have, såsom deres røgede laks og deres fritata med mozarella og spinat, retter som jeg igen og igen er vendt tilbage til ved arrangementer. Det er nu ikke fordi de andre retter, som jeg bestilte, står tilbage for de to, men det er nu engang mine favoritter, og dem som jeg helst selv vil spise. For udvalget hos http://ebuffet.dk/brunch/ er bare enormt.

En dejlig dag

På selve dagen var vejret med os, og vi kunne holde hele arrangementet ude på terrassen, og igen var der ikke kun rigeligt med mad, men da tavsheden var pga. maden, så var det fordi, den som altid var af højeste niveau. Brødet var lunt og alt duftede og smagte så englene sang.

Hele dagen blev den store brunch som ebuffet leverede rost til skyerne, fortjent og forståeligt, for de havde virkelig leveret varen for gud ved hvilken gang.

Jeg ved da med sikkerhed, at jeg ikke kunne finde på at gå til andre, hvis jeg ikke selv kan lave maden.