Buffet til min 30’års fødselsdag

By:

I april fyldte jeg 30, og derfor havde jeg planlagt en storslået fest, hvor alt bare skulle spille til perfektion. Jeg havde lejet et forsamlingshus, og alle var inviteret – både gamle skolekammerater samt familien. Det var altså en stort fest, der krævede meget planlægning, hvilket naturligvis tog på kræfterne. Derfor valgte jeg at bestille buffet ud af huset, og det var bestemt ikke noget, jeg endte med at fortryde. Maden var nemlig i en klasse for sig, hvilket alle gæster sætte pris på, da de tog for sig af retterne. Ydermere var servicen fantastisk, og der var ikke en finger at sætte på den samlede oplevelse.

Et stort udvalg af mange forskellige retter

Maden blev bestilt fra ebuffet.dk, og her fik jeg altså en utrolig oplevelse. Maden, jeg havde bestilt, blev leveret lige til tiden, og alt var stadig frisk og varmt samt klar til at blive serveret. Det var en lækker buffet, der blev serveret til min fødselsdag, og den bestod af flere forskellige stykker kød. Derudover var der forskellige kartofler samt et hav af tilbehør. Der var derfor noget til enhver smag, og der var bestemt ikke nogen, som gik sultne i seng den dag. Der var nemlig utrolig meget mad, så folk kunne praktisk talt spise lige til de revnede, og der var da også flere, som måtte slå mave efter, fordi de havde været oppe en gang eller to for meget. Dog vil jeg generelt sige, at folk gik mere end en gang, men det skyldes nok, at alt var præcis, som det skulle være. Der var nemlig kun rosende ord til overs for maden, og jeg kan kun takke de dygtige kokke for deres arbejde. Det var alt i alt ”spot on”, og det er ikke sidste gang, jeg bestiller mad derfra. Jeg kan altså varmt anbefale, at du også prøvet det.