Den store firmafest

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Vi har hvert år en firmaskovtur. Det er årets begivenhed, og vi har i år besluttet, at vi skulle starte med en god brunch ud af huset, inden vi kastede os ud i den årlige skattejagt.

Vi har altid været et lille firma, men vi overtog i januar et konkurrerende firma, så der var nu for mange ansatte, til at vi selv ville lave maden.

Hvem kunne levere luksus til os?

Derfor skulle vi finde et firma, som kunne levere maden, og som ville levere det i en standard, som var det hjemmelavet, for det var jo med at holde standarden fra de andre år.

Jeg ledte længe, og jeg må indrømme, at der var mange, som bød sig til, men de fleste blev allerede siet fra på grund af de anmeldelser, der lå online. Et firma skilte sig dog ud, og det var Ebuffet. De virkede meget passionerede på deres hjemmeside, og en hurtig snak med deres kundeservice gav et billede af et firma og nogle medarbejdere, som brændte for deres fag.

Det helt rigtige valg

Jeg valgte, at de skulle levere til os, og det kom jeg bestemt ikke til at fortryde, for de leverede på dagen så fantastisk en brunch, som jeg nogensinde har fået, og samtlige medarbejdere har kun haft lovord og de store superlativer til overs for Ebuffet.

Alt fra det friskbagte brød og de mange små retter, der altid er til en brunch, til de små quiche til den røgede laks og omeletter og de små pølser, som altid er en del af en god brunch, der var kvalitet, bid, smag i alt og medarbejderne, som kom med maden, sikrede, at det lune blev serveret rygende varmt, og at alt holdt den standard, som de selv siger, de holder.

Jeg kan kun rose Ebuffet for deres mange gode retter og for at give os en dejlig start på dagen.