En fantastisk start på dagen

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Forleden var jeg til et stort arrangement i forbindelse med udgivelsen af en bog om en af vore folkevalgte politikere. Det var ikke lige fordi, jeg havde den vildeste lyst til at kaste mig ud i det – og specielt ikke i maden, som næsten altid er lidt tarveligt til et arrangement som dette. Men ikke denne gang, og jeg er glad for, jeg endelig kan skrive på min blog om et cateringfirma, der virkelig kan levere rigtig god mad til en fantastisk pris.

Levering af god mad

Det var nemlig Ebuffet, som havde leveret maden til brunchen, og stod det til mig, så skulle mange flere bruge dem.

Alt det, som jeg hørte fra andre, og det, som jeg selv smagte, fortjente at få uendeligt meget ros. Gæsterne havde kun positive ting at sige, og de var slet ikke i tvivl om, at både brød, de forskellige former for fisk (specielt den røgede laks!), de små quiche og de klassiske brunchretter som røræg og pølser var noget, som der var blevet kælet for. De forskellige slags brød, der var en naturlig del af brunchen, var lækkert med en dejlig sprød krumme og med en vidunderlig skorpe.

Her er du i gode hænder

Jeg spurgte derfor min vært, om han havde været lige så begejstret, og han sagde, at alt var kørt på skinner. Fra første sekund han havde bestilt brunch ud af huset, havde han følt, han var i sikre hænder, og der var en rolig og behagelig atmosfære hos Ebuffet.

Maden var kommet til tiden, og de lune retter var rent faktisk lune. Det var ikke noget, de bare sagde, og alle medarbejderne havde svar klar til dem, som led af allergi og derfor skulle undgå specifikke ting. Alt i alt en virkelig dejlig service, som du ikke finder mange steder.