Hvorfor stå for det hele selv, når du kan få det bedre udefra

By:

For nogen tid siden stod jeg i den heldige situation, at jeg skulle holde et større arrangement, hvor hele familien og alle i vennekredsen skulle inviteres. Og sikke en fest det skulle blive. Men i takt med forberedelserne blev jeg hurtigt klogere, for det er faktisk ikke helt så ligetil at få stablet sådan et arrangement på benene. 

Den største udfordring var forberedelse af mad og drikke. Selvom det meste ville kunne laves på forhånd, skulle det samtidig serveres, og de mange fade skulle løbende fyldes op. Pludselig blev det hele en smule uoverskueligt, og hvad, der skulle blive et hyggeligt arrangement, synes pludselig i højere grad at være en pestilens. Men så fortalte min veninde mig om et alternativ, der næsten syntes at lyde for godt til at kunne være sandt.

Catering var vejen frem

Hvad efterhånden var blevet lidt af en byrde blev pludselig helt overskueligt, da jeg endelig fandt en løsning, der var passende, men som også resulterede i et bedre resultat. Med en leverandør af catering kunne jeg nemlig helt skubbe ansvaret for bespisning af mine skuldre, og jeg skulle pludselig ikke koncentrere mig om meget andet end at skabe en behagelig stemning blandt mine gæster. Og det betød faktisk, at også jeg kunne have en super hyggelig fest uden for megen stress og jag.

Personligt valgte jeg at bestille en ebuffet, hvorfor alle selv kunne regulere på, hvor meget de gerne ville have at spise. Det er super nemt, og for det madglade bekendtskab, jeg nu engang har, er jeg slet ikke i tvivl om, at det var den bedste løsning, der kunne findes. Og det kunne man bestemt også mærke på selskabet, der – ligesom mig – havde en brag af en fest med alt, hvad man kunne tænke sig. Og personligt kan jeg garantere, at det ikke er sidste gang, jeg væger catering.