Lækker mad til firmafesten

By:

For kort tid siden var der planlagt firmafest, og til festen havde vi alle opgaver. Nogle skulle sørge for at pynte op, nogle skulle sørge for at rydde op, nogle skulle sørge for drikkevarer, mens andre skulle sørge for maden. Jeg kom naturligvis på mad-holdet. Med min interesse for og viden om mad, var det, det mest naturlige og selvfølgelige. Med opgaven fulgte således altså et stort forventningspres, for alle mine kollegaer havde høje forventninger til, hvad jeg ville finde på.

Jeg valgte den nemme løsning

Jeg var meget i tvivl om, hvad jeg skulle medbringe. Hvordan skulle menuen se ud, og hvor meget skulle der være at vælge i mellem? Det var svært for mig at træffe en beslutning. Jeg ville gerne sørge for det bedste af det bedste – men jeg havde ikke alverdens tid. Så jeg valgte den nemme løsning. Jeg søgte efter ”catering København” og fandt et godt cateringfirma. I hvert fald viste det sig at være godt! Vi fik lækker mad leveret til tiden, og alle var tilfredse – også mig.

Stor variation

Vi fik en masse lækker mad, som alt sammen var varmt ved levering – perfekt til firmafesten, hvor ingen af os gad arbejde i køkkenet. Alle var meget begejstrede, og alle roste maden – og selvom alle spiste, hvad de kunne, var der mad tilbage. Der var altså mad nok! Og jeg må indrømme, at jeg ikke kunne have lavet maden bedre selv i den mængde, der var nødvendig. Det havde været et for stort arbejde, og især hvis jeg skulle have lavet lige så meget forskellig mad, som vi fik. Jeg kan altså virkelig anbefale at tjekke catering ud, hvis du skal stå for maden til en firmafest eller et andet arrangement; det er nemt, lækkert og billigt – og alle pengene værd.