Lækker og frisk brunch

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Der er noget rigtig hyggeligt over en brunch. Det er en god måde at tillade sig selv at sidde og hyggespise i flere timer og nyde al fra bacon og æg til ost og frisk frugt samt nybagt brød. I anledning af, at jeg havde fået bygget min hjemmebiograf i kælderen færdig, lyden var sat op, der var kommet rigtige flydersæder ind, og det enorme lærred med projektor var sat op, så skulle den bruges sammen med vennerne til et filmmaraton af dimensioner.

Weekend i biografen

Hjemmebiografer er skabt til episke oplevelser, så den stod på maraton med både Hobitten og Ringenes Herre. Extended edition af dem alle sammen. Både fordi det er fantastiske historier og film, men også fordi det bare ville blive en god oplevelse. Samtidig vidste jeg, at det ville blive en weekend med pizza og sodavand, og det var ikke lige det, jeg havde i tankerne som den store indvielsesfest.

Min redning skulle vise sig at blive brunch ud af huset. Jeg læste nogle anmeldelser af Ebuffet, og vidste med det samme, at det skulle være en brunch, der skulle sætte hele biografen i gang. Jeg elsker e godt måltid, men det her vidste jeg, var bedre overladt til professionelle, selvom jeg ikke er helt ueffen i et køkken selv.

Den bedste brunch

Jeg kan ikke forestille mig, at nogen kunne lave en bedre brunch end Ebuffet. Der var kælet for alle detaljerne, det varme var rygende varmt, det kolde havde stadig perler. Farverne var smukke, og det var tydeligt, at det var de mest friske råvarer, der var brugt til det hele. Derudover var der mad til en hel hær. Hvis der var en eneste gæst, der ikke blev mæt, så var det alene deres egen skyld.

Vi nød resterne senere på dagen, da vi havde brug for at tanke op igen, og der har endnu ikke været en pizza i min biograf. Jeg vil helt sikkert bruge Ebuffet igen, brunch eller andet.