Uden mad og drikke

By:

Jeg har, siden jeg blev selvstændig, været opmærksom på at uddanne, videreuddanne og sikre mine medarbejdere får de kompetencer, som de skal have, for at kunne udføre deres arbejde på den bedste mulige måde. Derfor afholder jeg med jævne mellemrum firmadage, og nu var tiden kommet til, at vi skulle have hele firmaet afsted igen. Det krævede, at alle var klar, og der var gjort klar med mad, som skulle holde os kørende i mange timer.

Maden skulle vi have udefra

Jeg forhørte mig hos mine samarbejdspartnere, og der var flere, som anbefalede http://ebuffet.dk/, for de havde til flere af deres arrangementer, både private og forretningsbaserede, fåer leveret mad i særklasse, og uden det kostede noget videre. Det var da bestemt en mulighed for mit vedkommende, så jeg valgte at kigge ind på deres hjemmeside, for at se på, hvad de havde af muligheder, der ville passe ikke kun mig, men også mine ansatte.

Jeg valgte deres favoritbuffet til vores frokost, for blandt andres favoritter kunne der kun være noget, der ville falde i enhver ganes smag. Jeg så i hvert fald frem til flødekartoflerne, for i min optik er det en stor delikatesse, og selvom det virker som noget, der er simpelt at lave, så skal der lidt af en kok til at sikre, at det ikke bliver hverken for tørt eller for vådt.

Kun lovprisende ord

Det er ultimativt den bedste frokostbuffet jeg har fået. Ikke kun sad flødekartoflerne lige i skabet, men det gjorde alt det andet også. Der var ikke en finger at sætte på maden og tilsvarende på det professionelle personale, der kom og satte det hele op for os. Jeg har sat mig selv to nye mål for min virksomhed, og den ene er, at jeg og mine medarbejdere skal levere på samme måde som eBuffet, og den anden er, at næste gang, der er firmaarrangement, så skal vi have både frokost og aftensmad fra eBuffet.