Vi skulle have en ordentlig start på dagen

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Vi stod og skulle i gang med en stor dobbeltfest. Jeg blev 50, og fruen blev 40, det skulle fejres behørigt, og der var for en gangs skyld mad udefra. Normalt står jeg selv i køkkenet, men mad til så mange, når jeg også selv er hovedpersonen, det orker jeg ikke.

Et firma, der kan levere

Så der skulle findes mad udefra, og det skulle være både brunch og buffet. Det letteste ville jo være, hvis det var samme firma, som leverede begge dele.

Jeg havde en idé om, at jeg gerne ville teste Ebuffet og deres brunch ud af huset, og om det, de leverede, virkelig var så godt, som det, deres kunder påstod, og som de højlydt proklamerede på deres hjemmeside.

Jeg startede med at ringe til deres kundeservice, de var meget kompetente og vidende om den mad, som de serverede, og de var meget passionerede og kunne fortælle om ingredienser og deres oprindelse.

En stor succes

Jeg afgav en ordre og gik så i spænding og ventede på, at først brunchen og så buffeten skulle komme. Fra første sekund havde de overrasket mig meget, og de fortsatte den meget gode stil. Alt kørte på skinner, og allerede inden gæsterne kom, så duftede lokalerne af friskbagt brød og de mange småretter, og personalet fra Ebuffet fik med kyndige hænder alt på plads i god tid, og de stod klar til at servicere alle, der kom.

Det samme skete med buffeten senere på dagen, kvaliteten på alt fra brød over kød til tilbehør er noget af det bedste, jeg har fået længe, og det er med mange længder det bedste catering, som både jeg og mine gæster har fået i mange år. Der var kun positive tilkendegivelser tilovers for mig, så der var store smil hele vejen og med den kvalitet og til så god en pris, så er der en grund til at smile, for hvem vil ikke være mæt, glad og spare lidt penge?